بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

انهدام ۴ مخفیگاه تروریست های داعش در کرکوک

انهدام ۴ مخفیگاه تروریست های داعش در کرکوک مسئولان امنیتی عراق اعلام کردند که ارتش این کشور ۴ مخفیگاه تروریست های داعش را در استان کرکوک منهدم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مسئولان امنیتی عراق امروز دوشنبه اعلام کردند که ارتش این کشور ۴ مخفیگاه تروریست های داعش را در استان کرکوک واقع در شمال این کشور منهدم کرد.

مرکز اطلاع رسانی اخبار امنیتی در عراق در بیانیه ای اعلام کرد: عملیات مذکور طبق اطلاعات دقیق و تحقیقات پلیس فدرال و با هماهنگی فرماندهی عملیات مشترک صورت گرفت.

بر اساس این بیانیه، نیروی هوایی عراق ۴ مخفیگاه تروریست های داعش را در منطقه «وادی زغیتون» در کرکوک هدف حملات خود قرار داده که این عملیات موفقیت آمیز بوده است.

این در حالی است که عناصر وابسته به گروه تروریستی داعش روز شنبه به یک پایگاه ارتش عراق در منطقه الدبس در استان کرکوک حمله کردند که در پی این حمله ۴ نیروی ارتش عراق کشته شدند.

همچنین عناصر تروریستی داعش در پی این حمله اقدام به سرقت تجهیزات ارتباطی و تسلیحات نیروهای ارتش عراق کرده اند.

در پی این حمله، مقامات امنیتی در استان کرکوک وضعیت آماده باش کامل برقرار کرده و تدابیر امنیتی را به شدت افزایش داده اند و پس از عملیات گروه تروریستی داعش، یک نشست امنیتی فوق العاده از سوی فرماندهی عملیات کرکوک برگزار شده است./مهر.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار